top of page

De handen meer dan vol tijdens de zomerdrukte? Wij helpen u op weg.

Als HR verantwoordelijke heeft u de handen vaak meer dan vol. U concentreert zich niet enkel op de verlof en ziekte procedures, ook de functioneringsgesprekken, het onthaal van nieuwe medewerkers en de opleidingen van collega’s passeren de revue. Bovendien wordt van u verwacht een nieuwe human resource-strategie op te stellen en te implementeren. Tijdens de zomervakantie gaan trouwens veel collega’s op verlof en ondertussen moet u ook nog eens de openstaande vacatures zien te vullen. Uiteraard komen de kandidaten niet uit de lucht gevallen.

Hoe wij kunnen helpen?

Aan de hand van een intakegesprek leren wij u en uw bedrijf kennen. Deze informatie vertalen we naar een bedrijfs- en jobpagina die we op Talent in Vlaanderen plaatsen. Dit zorgt ervoor dat kandidaten een klare kijk kunnen werpen op de cultuur die heerst in uw bedrijf. Daarna gaan we écht van start. We zetten marketingcampagnes op zodat uw bedrijf top of mind wordt bij potentiële kandidaten. Verder gaan we actief op zoek naar kandidaten. Hierbij bereiken we niet alleen actief werkzoekende, maar gaan ook latente kandidaten ons niet ongezien voorbij.

Veel kandidaten, en dan?

Die kandidaten sturen we uiteraard niet zomaar door. Wij doen de eerste screening voor u: we pikken er de geschikte kandidaten uit op basis van hun cv en gaan de conversatie met hen aan. Op die manier komen we te weten of de kandidaat in uw bedrijf past en komt u enkel in contact met geschikte kandidaten. Tot slot volgen we ook tijdens de sollicitatieprocedure op hoe u en de kandidaat tegenover elkaar staan. U staat er dus niet alleen voor, wij bieden u graag onze expertise en onze helpende handen.

Wat denkt u? Klinkt dat als muziek in de oren? Contacteer ons op 09 384 46 37 of silvie@recruitmentlab.be voor meer informatie.

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page