top of page

HET LAB

 

HOE WE MET U WERKEN

Het lab is ontstaan uit een nood aan innovatie. De HR wereld is te statisch. Er worden losse vacatures gepost, waarbij de kandidaat geen informatie krijgt over het bedrijf waarin hij/zij terecht zou komen. De kandidaat weet niet of hij/zij in die bedrijfscultuur zou passen. Vaak willen kandidaten weten hoe het er op de werkvloer aan toe gaat en wie hun toekomstige collega's kunnen zijn.

 

Matching!

Het post-and-pray verhaal is verleden tijd. Het is niet meer voldoende om vacatures te posten op verschillende jobboards. Noch is het interessant om gigantische budgetten te spenderen aan headhunters. Vandaag de dag is het uitermate belangrijk dat er voor elke vacature een doordacht plan opgesteld wordt. Daarbij moet worden nagedacht over de vorm van de vacature, de doelgroep die getarget wordt en welke kanalen het beste werken voor die doelgroep. Marketing en HR versmolten tot één geheel, genaamd Recruitment Marketing.

 

Elk bedrijf wil medewerkers die passen in hun bedrijfscultuur, zonder dat een van de partijen zich ongemakkelijk gewrongen voelt. Daarom zijn transparantie en communicatie kernwoorden in ons verhaal. RecruitmentLab voorziet een website waarop je nog zoveel meer kan doen dan het posten van losse vacatures. Op Talent in Vlaanderen krijgt elk bedrijf haar eigen pagina. Op een bedrijfspagina wordt weergegeven waarvoor jouw bedrijf staat met o.a. jullie visie en missie. Daarnaast geven kenmerken weer waaraan jullie belang hechten binnen de bedrijfscultuur. Die kenmerken schrijven we concreet uit zodat kandidaten een duidelijk beeld krijgen wat hen te wachten staat als medewerker van jullie bedrijf.

 

Het lab?

Verandering is onvermijdelijk. Onderzoek naar innovatieve oplossingen is en blijft belangrijk. Daarom voert RecruitmentLab constant onderzoek naar de veranderingen die gebeuren in de wervings- en rekruteringssector. De medewerkers van RecruitmentLab staan met andere woorden nooit stil. Er is altijd wel een seminarie, webinar of cursus te volgen. Hetzij over de gewenste content bij kandidaten, hetzij over de kanalen die gebruikt worden bij het verspreiden van die content. Deze informatie implementeren we in onze dagelijkse werking en gebruiken we om onze dienstverlening constant te verbeteren.

Ben je benieuwd wie dit geniale idee heeft bedacht? Klik dan hier

Of ben je eerder benieuwd met wie jij zal samenwerken? Klik dan hier

DOWNLOAD GRATIS
Wat wij voor u kunnen betekenen?

Bedankt voor de inzending!

bottom of page