HET LAB

  

HOE WE MET U WERKEN

Het lab is ontstaan uit een nood aan innovatie. De HR wereld is te statisch. Er worden losse vacatures gepost, waarbij de kandidaat geen informatie krijgt over het bedrijf waarin hij/zij terecht zou komen. De kandidaat weet niet of hij/zij in dat bedrijf zou passen. Vaak willen kandidaten weten hoe de bureaus eruit zien en wie de collega’s zijn.

  

Matching!

Het post-and-pray verhaal ligt al een tijdje achter ons. Het is niet meer voldoende om vacatures te posten op verschillende jobboards. Noch is het interessant om gigantische budgetten te spenderen aan headhunters. Vandaag de dag is het uitermate belangrijk dat er voor elke vacature een doordacht plan opgesteld wordt. Daarbij moet worden nagedacht over de vorm van de vacature, de doelgroep die getarget wordt en welke kanalen het beste werken voor die doelgroep. Marketing en HR versmolten tot één geheel.

 

Elk bedrijf wil medewerkers die passen in hun bedrijfscultuur, zonder dat een van de partijen zich ongemakkelijk gewrongen voelt. Daarom zijn transparantie en communicatie kernwoorden in ons verhaal. RecruitmentLab voorziet een website waarop méér dan alleen losse vacatures gepost worden. Op Talent in Vlaanderen krijgt elk bedrijf haar eigen pagina. Op de bedrijfspagina wordt weergegeven waarvoor jullie bedrijf staat en wat de visie en de missie is. Daarnaast geven kenmerken weer waaraan jullie belang hechten binnen de bedrijfscultuur. Die kenmerken schrijven we concreet uit zodat kandidaten een duidelijk beeld krijgen wat het betekent medewerker te zijn bij jullie bedrijf.

 

Het lab?

Verandering is onvermijdelijk. Onderzoek naar innovatie is en blijft belangrijk. Daarom voert RecruitmentLab constant onderzoek naar de veranderingen die gebeuren in de rekruteringssector. De medewerkers van RecruitmentLab staan met andere woorden nooit stil. Er is altijd wel een seminarie, webinar of cursus te volgen. Hetzij over de gewenste content bij kandidaten, hetzij over de kanalen die gebruikt worden bij het verspreiden van die content. Deze informatie implementeren we niet alleen, we delen ze ook via onze blog.

DOWNLOAD GRATIS
Wat wij voor u kunnen betekenen?
arrow&v
arrow&v
RecruitmentLab
Diensten
Contact
Ooidonkdreef 1A

9800 Deinze

Tel: 09 384 46 37

GSM: 0472 99 41 54

  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon