top of page

Wie zijn de Career Vikings?

HOEH HAH! Hoort u ze komen? Onze Vikings, klaar om de strijd aan te gaan. WO III ? Volledig ernaast. We stellen u voor: the war for talent ofwel de oorlog om talent.

 

War for talent, enkele cijfers

 

De oorlog om talent kruiste hoogstwaarschijnlijk al uw pad. Logisch als er voor alle 100 potentiële uitstromers slechts 82 potentiële instromers zijn mede door de babyboomgeneratie die tussen nu en 2026 de arbeidsmarkt zal verlaten, (Fons leroy, VDAB). Dit in combinatie met een hoogconjunctuur zorgt voor een nijpende schaarste aan talent. Als we de cijfers bekijken, is de witte vlag in de oorlog om talent de komende jaren dus nog niet meteen in zicht.

DSC_0204(1).JPG

Waarom u Vikings nodig heeft

 

Wat hebben Vikings en recruitment marketing met elkaar gemeen? Wel, onze Career Vikings zorgen voor een revolutie binnen de HR wereld. Met waarden zoals onverschrokkenheid, gelijkwaardigheid en authenticiteit voeren ze onderzoek naar doelgroepen, content en kanalen om ook passieve kandidaten te bereiken.

 

Holle begrippen en loze beloften waar tal van bedrijven dol op zijn, maar niet gesmaakt worden door de doelgroep, maken bij ons plaats voor concrete en authentieke content die heel gericht verspreid wordt. Bovendien luisteren de Career Vikings écht naar de wensen van kandidaten zodat hun persoonlijke waarden matchen met die van hun toekomstig bedrijf. Alleen zo kan een langetermijnrelatie tussen werknemer en werkgever tot stand komen.

 

Samen sterk talent veroveren

 

Ook onze klanten zijn overtuigd van onze aanpak en kennis van de markt. Samen met hen gaan we de uitdaging aan om veel kwaliteitsvolle instroom te genereren.

 

Management - Western Digital

 

“RecruitmentLab kent de markt door en door en weet perfect in te spelen op de markt evoluties. Het team neemt echt de tijd om het bedrijf en de cultuur te leren kennen zodat ze ons verhaal goed naar de buitenwereld kunnen brengen.

De vlotte en spontane samenwerking zorgt ervoor dat wij hen met veel plezier en zonder zorgen ons bedrijf laten vertegenwoordigen.”

”Werken met RecruitmentLab is meer dan een partnership alleen, het is net als werken met collega’s.”

 

Iris Himschoot - VP HR onepoint

 

“Ik kan zeker Silvie van RecruitmentLab aanraden. De manier hoe zij, met haar team, recruitment campagnes aanpakt is echt goed. Ze hebben zelfs voor ons een aparte website ontwikkeld met onze vacatures; tutorial van medewerkers en storytellings. Ze werken op maat, passen aan indien nodig. Qua branding echt wel goed!”


Graag meer info over onze aanpak?

 

We helpen u graag verder! Stuur gerust een mailtje naar olivier@recruitmentlab.be voor meer info over onze persoonlijke aanpak.

bottom of page