top of page

Stageplaats: Marketeer / Sales

RecruitmentLab stapt af van de traditionele processen binnen recruitment en specialiseert zich in recruitment marketing. Wij leggen de focus op Lead generation met employer & job branding. Ook werken wij on site (rent a sourcer) als een sourcer die voor de klant op zoek gaat naar leads voor openstaande vacatures waarbij wij uw recruiting aan de hand van intake gesprekken en een analyse van de doelgroep zorgt RecruitmentLab voor een  persoonlijke beleving via de juiste kanalen en de daarbij horende data-analyse, om zo tot een efficiënt recruitment process te komen. 

Hiervoor heeft RecruitmentLab verschillende, op maat gemaakte pakketten klaargestoomd om bv. Young Graduates of Senior Developers te bereiken voor grote bedrijven, maar ook om KMO's verder te helpen in hun zoektocht naar Engineers. Hierbij werken we enerzijds met een vast marketing budget en anderzijds met lage succesfees om de instroom te garanderen.

 

Het allerbelangrijkste bij RecruitmentLab is dat je deel zal uitmaken van ons team.
Nadat je ons leert kennen kijken we uit naar jouw input, jouw visie en jouw ideeën. Je hebt dus werkelijk iets in de pap te brokken! We zullen samen werken rond strategieën om zo goed en innovatief mogelijk onze media kanalen in te zetten voor onze projecten (job branding), onze klanten (employer branding) maar ook voor onze eigen visibiliteit! We werken samen creatieve vernieuwende campagnes uit, bedenken slogans ...

Dit is wat Jordi (die in 2019 bij ons stage liep) zegt over zijn stage bij Recruitmentlab:


"Als ik het concept van RecruitmentLab met mijn eigen woorden zou omschrijven, dan zou ik het als volgt zeggen. RecruitmentLab is geen klassiek rekruteringsbedrijf, het is een recruitment marketing bedrijf. Ze helpen andere bedrijven aan een kwalitatieve instroom van kandidaten voor moeilijk in te vullen vacatures. Dit doen ze door middel van mediacampagnes gericht naar de juiste doelgroep. Ze zetten het imago van de klant op een creatieve manier en via verschillende kanalen in de kijker, om zo een grotere instroom te creëren. Ze werken altijd in naam van de klant zelf, dit om de drempel en het contact tussen de kandidaat en het bedrijf zo klein mogelijk te houden. Ze zijn gespecialiseerd in het bereiken van IT-profielen, maar ook andere profielen zijn geen mysterie voor hen. 

Het is zeker een aanrader voor andere studenten om zich te oriënteren op een dergelijke stageplaats. Dit omdat RecruitmentLab de mogelijkheid biedt om zelfstandig te werken binnen verschillende vakgebieden die in de praktijk voorkomen."

bottom of page