top of page

Ben jij een bedrijf met een warm hart?

Silvie, zaakvoerder van RecruitmentLab en mama legt het waarom van deze actie uit.

Ik heb al een tijdje met het idee om een actie op te zetten voor de warmste week. Het is moeilijk om een goed doel te kiezen want er zijn veel goede doelen die mij nauw aan het hart liggen. Tot ik telefoon kreeg van 't Kinderkasteeltje. Ieder kind verdient een warme, liefdevolle thuis. Een plek waar hij of zij zich altijd goed en veilig voelt. Hoe wij tot deze actie zijn gekomen lees je hieronder.

Het is woensdagavond. Ik heb net genoten van een toffe namiddag met mijn dochtertje en metekindje. Samen hebben we genoten van een pizza om daarna naar de speelgoedwinkel te gaan en af te sluiten met een lekker ijsje in de speeltuin. Mijn gsm rinkelt. Het is een lieve dame van ’t Kinderkasteeltje in Nazareth. Zij voorziet samen met collega's een residentiële werking die dag- en nachtopvang biedt aan ongeveer twintig kinderen tussen de 0 en 12 jaar. Sommige van deze kinderen zijn geplaatst door de jeugdrechter omdat er ongerustheid is over de veiligheid van hun thuissituatie, maar ouders kunnen ook vrijwillig instemmen met een tijdelijke plaatsing om zo het gezin even te ontlasten.

Ik had mijn gegevens bij hen achtergelaten aangezien ik al een tijdje met het idee speelde een goed doel te steunen. Zeker in de eindejaarsperiode is dat iets waar ik regelmatig aan denk. De vrouw was in de wolken toen ze hoorde dat aan hen gedacht wordt. Om de nodige zorg te kunnen bieden kan ’t Kinderkasteeltje rekenen op subsidies. Dit wordt voornamelijk gebruikt om de persoonlijke zorg door professionele begeleiders en de inrichting van een aangename leefruimte mogelijk te maken. Maar om de kinderen eens iets extra te bieden, zijn ze afhankelijk van sponsoring.

Ze vertelde dat de kinderen onlangs een wenslijstje opgesteld hebben. Nieuwe fietsen (want die zijn nu écht wel versleten), een blote-voeten-pad, een opfrissing van het spelmateriaal, een Sinterklaasgeschenkje of eens een persoonlijk verjaardagsgeschenkje, een zomeruitstap naar een pretpark (met Plopsaland op kop) zijn enkele dingen uit die lijst, maar dé ultieme droom van de kinderen is een boomhut in de tuin. Toen ik dit hoorde, schoten de tranen in mijn ogen. Ieder kind verdient een warme, liefdevolle thuis. Een plek waar hij of zij zich altijd goed en veilig voelt. Het feit dat dit voor sommige kinderen een droom eerder dan realiteit is, breekt mijn hart.

Daarom besloot ik als zaakvoerster en vooral als moeder om de persoonlijke bonus van €500 per kandidaat die we kunnen plaatsen integraal te schenken aan ’t Kinderkasteeltje om zo te helpen hun kleine of grote droom waar te maken!

Ben je als bedrijf op zoek naar talent en wens je graag opgenomen te worden als potentiële werkgever?

Stuur dan jouw gegevens naar: silvie@recruitmentlab.be we nemen dan snel contact op met jou. Deze actie loopt nog tot en met 31/12/2019

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page