top of page

De weg naar kwalitatieve instroom op een innovatieve manier

WHAT

Verbeter jouw recruitment met de gerichte en persoonlijke aanpak van RecruitmentLAB. Wij staan onder meer in voor vacatureplaatsing en employer branding, zodat we voor jouw bedrijf de perfecte werknemers vinden.

Heb je minder dan vijf in te vullen vacatures? Dan past dit pakket perfect bij jouw bedrijf. 

 

Volgens UNIZO heeft zes op tien KMO's het moeilijk met het vinden van personeel (door gebrek aan kennis en tijd? - nvdr). Herkenbaar? Met het KMO-pakket wordt dit probleem aangepakt op een innovatieve wijze. Het pakket is volledig aangepast aan de noden van de KMO die het moeilijk heeft om het juiste personeel te vinden. Jouw weg naar een kwalitatieve instroom start hier!

KMO-pakket

Heb je meer dan vijf in te vullen vacatures? Dan opteer je best voor dit pakket. 

 

RecruitmentLAB maakt gebruik van een RPO-pakket bij klanten die 5 of meerder vacatures hebben openstaan. Hier maken we onder meer gebruik van een vaste recruiter die fysiek aanwezig is in het bedrijf en wij werken ook aan de employer branding. Op deze manier krijg jij de beste profielen! 

RPO-pakket

Op zoek naar de juiste young graduate voor jouw bedrijf? Heb je nood aan jonge enthousiaste maar tevens heel specifieke profielen? De Recruit Young Graduates formule van RecruitmentLAB biedt een snellere en goedkopere manier om het juiste talent te vinden.

 

RecruitmentLAB helpt jou met het vinden van een match tussen jouw bedrijf en de juiste young graduates. We creëren samen met jou naar een kwalitatieve instroom aan talenten op een innovatieve manier!

YG-pakket

WAAROM 
RecruitmentLAB is ontstaan uit een honger naar verandering binnen rekrutering.
 
De sector is niet verzadigd, maar verzuurd. Rekruterings -en verwervingskantoren zijn vandaag uit op de kortetermijnoplossing. Een relatief resultaat overstijgt de juiste manier.
 
Er is gebrek aan efficiëntie. Gebrek aan persoonlijkheid. Gebrek aan kennis van de doelgroep. Gebrek aan kennis binnen het werkveld. Recruitment blijft vandaag stilstaan. Het is fabrieksmatig, inefficiënt geld pompen tot er resultaat is. Maar het kan anders.
WAAROM
ONZE CASES
Bekijk hier enkele van onze succesvolle cases.
CASES
ENKELE KLANTEN
CLIENTS
Meer informatie nodig?
CONTACT
bottom of page