top of page

Met de 'Recruit Young Graduates-formule' helpen we jou aan een kwalitatieve instroom van Young Graduates. Dit doen we door een grondige pre-screening. De Young Graduate wordt uitgebreid geïnformeerd over de inhoud van de job en de vereisten die eraan verbonden zijn. We zorgen voor een perfecte match tussen jouw bedrijf en de nieuwe kandidaat.

Wat

Waarom

  • Time to hire

Deze formule is resultaatgericht. We verspreiden alle informatie in naam van jouw bedrijf en creëren zo een hip brand image voor jou als klant. Met deze formule garanderen we jou ook zekerheid over het aantal kandidaten.

Hoe

Met deze formule bereikt u het grootste actieve netwerk van België waarop young graduates aanwezig zijn en dit via verschillende kanalen aangepast aan jouw doelgroep. Zo zorgen wij voor een betere match met jouw bedrijf!

Twijfels

Op zoek naar de juiste young graduate voor jouw bedrijf? Heb je nood aan jonge enthousiaste, maar tevens heel specifieke profielen? De 'Recruit Young Graduates-formule' van RecruitmentLab biedt een snellere en goedkopere manier om het juiste talent te vinden. RecruitmentLab helpt jou met het vinden van een match tussen jouw bedrijf en de juiste young graduates. We creëren samen, op een innovatieve manier, een kwalitatieve instroom aan talenten!

Young Graduates recruiten

Met deze formule wordt het aanwervingsproces veel sneller & goedkoper uitgevoerd

  • Kwaliteit​

Onze ervaren recruiters zorgen voor een instroom van hoge kwaliteit met een grondige pre-screening.

  • Kennis

Wij werken met innovatieve power tools om zo het aanwervingsproces te analyseren. Meten is weten!

Wil je meer info over ons YG - Pakket?

Wij helpen je graag. Neem contact op: telefonisch of per e-mail.

YOUNG GRADUATES 

bottom of page