top of page

RPO-PAKKET

RecruitmentLab maakt gebruik van een RPO-pakket bij klanten die vijf of meerder vacatures ter beschikking hebben. Hier maken we ondermeer gebruik van een vaste recruiter die fysiek aanwezig is in het bedrijf en wij werken ook aan de employer branding. Op deze manier krijg jij de beste profielen! Maar wat maakt nu het verschil en wat zijn de voordelen van dit pakket, lees hieronder verder.

Wat kan ons RPO-pakket voor jou betekenen?

RecruitmentLab zorgt ervoor dat de juiste profielen gevonden worden voor jouw onderneming. Op die manier kan jouw bedrijf groeien met de juiste werknemers. Door gebruik te maken van intakegesprekken verzekeren we dat alle kandidaten grondig gescreend worden en zij volledig aansluiten bij jouw onderneming. Daarnaast zorgen wij ook dat de werklast verminderd wordt door een vaste recruiter in jouw bedrijf te implementeren. Deze "Viking" zal alles in goede banen leiden zodat je je hierin geen zorgen hoeft te maken. RecruitmentLab vindt de gepaste kandidaten voor jouw vacatures zonder dat jij je hiermee bezig moet houden.

Welke voordelen haal je eruit? 

  • Intakegesprekken met potentiële kandidaten

  • Vaste recruiter die je bijstaat in jouw bedrijf

  • Employer branding

  • Meer tijd ter beschikking voor andere zaken

Employer branding

RecruitmentLab vindt niet alleen de geschikte kandidaten voor jouw vacatures, maar tijdens dit proces zorgen we ook dat jouw bedrijf meer awareness krijgt op de arbeidsmarkt. We zorgen dat jouw bedrijf een gevestigde waarde is waar kandidaten naar zoeken. Op deze manier wordt het later ook eenvoudiger om kandidaten te vinden.

Wat bieden wij concreet?

RecruitmentLab vindt voor jouw de perfecte kandidaten aan een scherpe prijs. Dit door intakegesprekken waardoor we zeker zijn dat de kandidaat een match is. Daarbovenop zorgen we ervoor dat jouw bedrijf een gevestigde waarde wordt op de arbeidsmarkt en de kandidaten jou makkelijker vinden. Als laatste zorgen wij ervoor dat dit voor jou gebeurt, zodat jij je kan focussen op de goede gang van zaken in jouw bedrijf.

Deze bedrijven gingen jou al voor :

Wil je meer info over ons RPO - Pakket?

Wij helpen je graag. Neem contact op: telefonisch of per e-mail.

bottom of page