top of page

Recruiter met passie 

voor online marketing & IT

Ben je klaar om je horizonten uit te breiden en de zoektocht naar kandidaten over een andere boeg te gooien? Vind je ook dat recruitment en online marketing hand in hand gaan? Ja? Don't stop reading!

RecruitmentLab is een innovatief en mensgericht bedrijf dat niet optreedt als een typisch rekruteringskantoor. Nee, wij gaan voor meer! We zijn uit op langetermijnoplossingen en gaan voor een efficiënte en persoonlijke aanpak binnen rekrutering waarbij we de nieuwste HR en online marketing tools gebruiken om in te zetten op kwaliteit. We geloven in transparante communicatie zowel naar onze kandidaten toe als binnen ons team: overleg is het halve werk!

Hoe ziet jouw dag eruit als recruiter bij RecruitmentLab?

​Maandagochtend! Na een lekkere kop koffie ben je klaar om tijdens een teammeeting te bespreken wat de rest van de week op het viking menu staat. Je geeft eventuele struikelblokken of hindernissen aan die samen besproken worden. Indien je ruimte ziet voor bepaalde opportuniteiten, speak up! Dit is het ideale moment om jouw inzichten te delen. 

Na de teammeeting ben je gewapend om de strijd aan te gaan. Je gaat langs bij een van de klanten voor een persoonlijk intakegesprek dat je in staat stelt om in kaart te brengen welk IT profiel onze klant nodig heeft. Je werkt als teamplayer nauw samen met de marketingafdeling en stemt samen met hen af welke elementen in de aanwervingscampagne uitgelicht worden. Of je breidt je horizon uit en leidt zelf de campagnes indien je over een grote passie voor online marketing beschikt. 

Je voert vervolgens zelfstandig interviews uit (cv- en telefonische screening) in het kader van een eerste screening en een intakegesprek dat plaatsvindt vooraleer je kandidaten kan voorstellen. 

Had je gedurende de dag te maken met een obstakel op je vikingpad? Je collega vikings overbruggen dit graag samen met jou! 's Avonds ga je naar huis met een voldaan gevoel en kijk je terug op een geslaagde dag. 

Jouw sterktes

  • Je hebt affiniteit met online marketing/social media

  • Je kan je mondeling en schriftelijk vlot uitdrukken in NL en EN

  • Je beschikt over empathisch vermogen om mensen in te schatten o.b.v. hun capaciteiten

  • Met jouw grote betrokkenheid en persoonlijke aanpak smeed je goede banden met onze kandidaten en klanten

  • Je bent een echte teamplayer, maar ziet er niet tegenop om ook zelfstandig te werken

  • Je hebt affiniteit met functies binnen IT

We bieden je meer dan een loon...

Dat we je een competitief loon, boeiende projecten en de mogelijkheid tot flexibel werken bieden spreekt voor zich. Maar ook hier onderscheiden we ons van andere bedrijven en gaan we voor meer! ​

Je komt terecht in een jong en groeiend team waar je alle ruimte krijgt om je talenten te laten floreren en om jouw functie verder vorm te geven. Ook jouw welbevinden en zelfontwikkeling op het werk dragen we hoog in het vaandel waardoor je de kans krijgt om intern en extern opleidingen te volgen inclusief de nodige coaching.

Bij RecruitmentLab bestaat er geen gevaar om vast te roesten: gevarieerde projecten, eigen inbreng en enthousiaste collega's verzekerd! 

"Hire on attitude and train on skills”, reageer ook als je niet voldoet aan alle vereisten, maar ons wel denkt te overtuigen!

bottom of page