top of page

HR Project Manager

Ben jij met je hoog inschattingsvermogen graag de schakel tussen toptalenten en toonaangevende bedrijven? Vind je ook dat online marketing nog te weinig ingezet wordt om kwaliteitsvolle kandidaten aan te trekken? Ja? Keep on reading!

RecruitmentLab is een innovatief en mensgericht bedrijf dat niet optreedt als een typisch rekruteringskantoor. Nee, wij gaan voor meer! We zijn uit op langetermijnoplossingen en gaan voor een efficiënte en persoonlijke aanpak binnen rekrutering waarbij we de nieuwste HR en online marketing tools gebruiken om in te zetten op kwaliteit. We geloven in transparante communicatie zowel naar onze kandidaten toe als binnen ons team: overleg is het halve werk!

Jouw uitdagingen als HR Project Consultant

​Als HR Project Consultant volg je het volledige rekruteringsproces binnen bedrijven in onze klantenportefeuille op. We streven voortdurend naar verbeteringen van ons proces waarbij we ook benieuwd zijn naar jouw bijdrage om zo het IT-talent van onze kandidaten te doen zegevieren.

Dankzij jouw analytisch vermogen kan je na een persoonlijk intakegesprek bij de klant een grondige analyse maken van het gewenste profiel. Jij bepaalt samen met het marketingteam en de klant met een kritische blik of de vacaturetekst overeenkomt met de gepaste kandidaat. Jij gaat vervolgens voor onze klanten op zoek naar geschikte profielen en voert zelfstandig interviews uit in het kader van een eerste screening en een intakegesprek. Daarnaast bied je dankzij jouw expertise binnen rekrutering ook advies aan onze klanten om zo hun rekruteringsproces te optimaliseren. 

Ook interesse in online marketing?

​Bij RecruitmentLab krijg je alle tools in handen om jouw projecten van A tot Z te leiden. Concreet betekent dit dat je niet enkel het HR gedeelte voor jouw rekening neemt, maar dat je ook de online marketing campagnes rond de aanwervingen mag sturen. Ons marketing team staat uiteraard paraat om je hierin te begeleiden én bovendien beslis je zelf in welke mate je dit in handen neemt. 

Jouw sterktes

  • Je bent communicatief sterk op mondeling en schriftelijk vlak in NL en EN​

  • Je hebt een sterk analytisch- en inschattingsvermogen

  • Je hebt affiniteit met functies binnen IT

  • Jouw betrokkenheid zorgt ervoor dat je een persoonlijke aanpak kan bieden aan onze klanten

  • Dankzij jouw expertise binnen rekrutering ben je in staat de processen kritisch te evalueren

  • Je beschikt over de nodige autonomie, maar bent ook in staat om vlot in teamverband samen te werken

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma

We bieden je meer dan een loon...

Dat we je een competitief loon, boeiende projecten en de mogelijkheid tot flexibel werken bieden spreekt voor zich. Maar ook hier onderscheiden we ons van andere bedrijven en gaan we voor meer! ​

Je komt terecht in een jong en groeiend team waar je alle ruimte krijgt om je talenten te laten floreren en om jouw functie verder vorm te geven. Ook jouw welbevinden en zelfontwikkeling op het werk dragen we hoog in het vaandel waardoor je de kans krijgt om intern en extern opleidingen te volgen inclusief de nodige coaching.

Bij RecruitmentLab bestaat er geen gevaar om vast te roesten: gevarieerde projecten, eigen inbreng en enthousiaste collega's verzekerd! 

"Hire on attitude and train on skills”, reageer ook als je niet voldoet aan alle vereisten, maar ons wel denkt te overtuigen!

bottom of page