top of page

Digital Campaign & Conversation Manager

Als Digital Campaign & Conversation Manager bij RecruitmentLab kom je terecht in een hecht team dat samen de connectie legt tussen bedrijven/jobs en toptalenten. Jij verzorgt de coördinatie van Job en Employer Branding campagnes zodat kandidaten nóg vlotter de weg vinden naar hun perfecte werkgever en job. Je gaat bovendien dagelijks rechtstreeks de conversatie aan met onze doelgroepen via sociale media kanalen, e-mail of telefoon.

Jouw uitdagingen
 

  • Google kent geen geheimen voor jou, je kan gemakkelijk SEA en remarketing campagnes opzetten en verspreiden.   

  • Ook advertising campagnes opzetten en verspreiden via social media kanalen zoals Facebook en LinkedIn kan je als de beste.

  • Je bent een communicator pur sang die zich makkelijk kan inleven zodat je makkelijk de conversatie aan kan gaan met topkandidaten.

  • Je hebt een vlotte pen en je kan zonder schrijffouten gemakkelijk teksten opmaken/aanpassen in Nederlands en Engels.

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma in een relevante richting.

  • Idealiter kan je beroepen op een eerste ervaring binnen marketing en/of rekrutering.
     

PROACTIEF, de negen waarden van RecruitmentLab

 

RecruitmentLab is een innovatief en mensgericht bedrijf dat niet optreedt als een typisch rekruteringskantoor. Nee, wij gaan voor meer! We zijn uit op langetermijnoplossingen en gaan voor een efficiënte en persoonlijke aanpak binnen rekrutering waarbij we de nieuwste HR en online marketing tools gebruiken om in te zetten op kwaliteit. Ben jij een proactieve professional en kan je je scharen achter de volgende negen waarden van RecruitmentLab? Dan ben jij de perfect fit met ons dynamisch team.

 

1) Passie

 

Heb jij een passie voor wat je doet? Super. Je komt namelijk in een team terecht waar iedereen een passie heeft voor zijn vak. Of dat nu recruitment, marketing of sales is.

 

2) Respect

 

Heb jij respect voor een ander zijn ideeën ook al ga je er misschien niet mee akkoord? Top. Bij RecruitmentLab hebben we respect voor elkaars ideeën en beschouwen we elk idee als een goed idee.

 

3) Overleg

 

We geloven in een open communicatie zowel naar onze klanten, kandidaten als binnen ons team: overleg is het halve werk!

 

4) Autonomie

 

Je krijgt de nodige autonomie om je ideeën uit te werken en krijgt de kans om je eigen stempel door te drukken.

 

5) Creativiteit
 

Je kan creatief meedenken aan nieuwe initiatieven en verbeteringen en kan creatief omgaan met beelden en tekst.

 

6) Teamwork

 

Wanneer je de krachten van een zwerm vogels bundelt, zullen ze afstanden kunnen afleggen aan een snelheid die één vogel alleen nooit zou halen. Het bundelen van onze verschillende talenten zorgt ervoor dat we sneller onze doelen kunnen bereiken.

 

7) Imperfectie

 

Je bent niet perfect, dat is niemand van ons. Bij ons is het ok om fouten te maken. Hoe je er mee omgaat, dat is voor ons van belang.

 

8) Energie
 

Je steekt heel wat energie in je werk, maar krijgt er nog meer energie en voldoening van terug.

 

9) Flexibel

 

De rekruteringswereld staat niet stil en is constant in evolutie. Ons team doet er alles aan om mee te zijn met of voorop te lopen op deze evoluties. Dit zorgt af en toe voor een beetje gezonde chaos.

 

We bieden jou veel meer dan een loon…

 

Dat we je een competitief loon, boeiende projecten en de mogelijkheid tot flexibel werken bieden spreekt voor zich. Maar ook hier onderscheiden we ons van andere bedrijven en gaan we voor meer! ​

Je komt terecht in een jong en groeiend team waar je alle ruimte krijgt om je talenten te laten floreren en om jouw functie verder vorm te geven. Ook jouw welbevinden en zelfontwikkeling op het werk dragen we hoog in het vaandel waardoor je de kans krijgt om intern en extern opleidingen te volgen inclusief de nodige coaching.

Bij RecruitmentLab bestaat er geen gevaar om vast te roesten: gevarieerde projecten, eigen inbreng en enthousiaste collega's verzekerd!

Reageer ook als je niet aan alle vereisten voldoet, maar wel denkt ons te kunnen overtuigen, wij zijn van het principe “hire on attitude and train on skills”.

Stuur een mail met jouw cv naar: silvie@recruitmentlab.be of druk op 'solliciteer'. 

bottom of page