top of page

Content & Conversation Manager

Als Content & Conversation Manager kom je bij RecruitmentLab terecht in een hecht team en ben je een spilfiguur tussen toptalenten en werkgevers. Met je creatieve geest zet je vlot concepten en ideeën om naar klare taal. Dit zowel naar potentiële kandidaten als naar werkgevers toe. Bovendien kan je dankzij je communicatieve skills makkelijk de conversatie aangaan met onze doelgroepen via sociale media kanalen, e-mail of telefoon.

​​Jouw uitdagingen
 

Hou je van een gevarieerd takenpakket? Perfect! Als Content & Conversation Manager is geen enkele dag dezelfde en zal je je nooit vervelen. That’s a promise. 🤞 We schetsen hieronder alvast even welke uitdagingen er op je pad komen:

Content
 

 

Je bepaalt de koers van het social media content plan, dit zowel voor Recruitmentlab (b2b) als voor ons platform Talent in Vlaanderen (b2c). Je denkt hierbij na welke topics actueel zijn binnen HR en zorgt samen met het team voor de volledige uitwerking ervan. Daarnaast sta je in voor het beheer en de content op de websites. Je gaat steeds na welke content werkt en welke minder - want meten is weten - en je stuurt steeds bij!  
 

 

RecruitmentLab streeft ernaar het werkgeversmerk van hun klanten zo transparant mogelijk in de kijker te zetten. Om dit waar te maken is er heldere en duidelijke taal nodig. Je denkt creatief na over employer branding of job branding campagnes voor onze klanten en zorgt ervoor dat hun werkgeversmerk met de correcte accenten in het licht gezet wordt.

 

In het kader van job branding campagnes, tover je saaie vacatures met holle begrippen om in authentieke stukjes die kandidaten een correct beeld geven over de functie.

 

 

Conversatie
 

 

Je voert bij onze klanten intakegesprekken uit die je in staat stellen om een bedrijvenpagina alsook een vacaturepagina op onze website Talent in Vlaanderen uit te schrijven.

Je gaat vervolgens voor onze klanten op zoek naar geschikte profielen en voert telefonische interviews. Daarna maak je een profielbeschrijving op en stel je kandidaten voor aan onze klanten. Je bent de spilfiguur tussen kandidaten en werkgevers en verzorgt dan ook een nauwe opvolging.

Idealiter kijken we uit naar een master die reeds een eerste ervaring achter de rug heeft. Aarzel echter niet je kandidaat te stellen indien je niet aan alle vereisten voldoet, maar wel denkt ons te kunnen overtuigen. Wij zijn van het principe “hire on attitude and train on skills”.

PROACTIEF, de negen waarden van RecruitmentLab

 

RecruitmentLab is een innovatief en mensgericht bedrijf dat niet optreedt als een typisch rekruteringskantoor. Nee, wij gaan voor meer! We zijn uit op langetermijnoplossingen en gaan voor een efficiënte en persoonlijke aanpak binnen rekrutering waarbij we de nieuwste HR en online marketing tools gebruiken om in te zetten op kwaliteit. Ben jij een proactieve professional en kan je je scharen achter de volgende negen waarden van RecruitmentLab? Dan ben jij de perfect fit met ons dynamisch team.

 

1) Passie

 

Heb jij een passie voor wat je doet? Super. Je komt namelijk in een team terecht waar iedereen een passie heeft voor zijn vak. Of dat nu recruitment, marketing of sales is.

 

2) Respect

 

Heb jij respect voor een ander zijn ideeën ook al ga je er misschien niet mee akkoord? Top. Bij RecruitmentLab hebben we respect voor elkaars ideeën en beschouwen we elk idee als een goed idee.

 

3) Overleg

 

We geloven in een open communicatie zowel naar onze klanten, kandidaten als binnen ons team: overleg is het halve werk!

 

4) Autonomie

 

Je krijgt de nodige autonomie om je ideeën uit te werken en krijgt de kans om je eigen stempel door te drukken.

 

5) Creativiteit
 

Je kan creatief meedenken aan nieuwe initiatieven en verbeteringen en kan creatief omgaan met beelden en tekst.

 

6) Teamwork

 

Wanneer je de krachten van een zwerm vogels bundelt, zullen ze afstanden kunnen afleggen aan een snelheid die één vogel alleen nooit zou halen. Het bundelen van onze verschillende talenten zorgt ervoor dat we sneller onze doelen kunnen bereiken.

 

7) Imperfectie

 

Je bent niet perfect, dat is niemand van ons. Bij ons is het ok om fouten te maken. Hoe je er mee omgaat, dat is voor ons van belang.

 

8) Energie
 

Je steekt heel wat energie in je werk, maar krijgt er nog meer energie en voldoening van terug.

 

9) Flexibel

 

De rekruteringswereld staat niet stil en is constant in evolutie. Ons team doet er alles aan om mee te zijn met of voorop te lopen op deze evoluties. Dit zorgt af en toe voor een beetje gezonde chaos.

 

We bieden jou veel meer dan een loon…

 

Dat we je een competitief loon, boeiende projecten en de mogelijkheid tot flexibel werken bieden spreekt voor zich. Maar ook hier onderscheiden we ons van andere bedrijven en gaan we voor meer! ​

Je komt terecht in een jong en groeiend team waar je alle ruimte krijgt om je talenten te laten floreren en om jouw functie verder vorm te geven. Ook jouw welbevinden en zelfontwikkeling op het werk dragen we hoog in het vaandel waardoor je de kans krijgt om intern en extern opleidingen te volgen inclusief de nodige coaching.

Bij RecruitmentLab bestaat er geen gevaar om vast te roesten: gevarieerde projecten, eigen inbreng en enthousiaste collega's verzekerd!

Stuur een mail met jouw cv naar: silvie@recruitmentlab.be of druk op 'solliciteer'. 

bottom of page