Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Employee journey

November 6, 2017

Net als de customer journey van een klant die een product aankoopt, heb jij een persoonlijke ‘employee journey’. Voor je naar een ‘verkoper’ van een job stapt, doorloop je een denkproces. En koop je online, dan komt er zelfs geen verkoper – lees selectiebureau of headhunter – meer aan te pas. De rechtstreekse lijn tussen jou en je droomjob, die leggen wij bloot.” Wat helpt jou of zet jou aan om ergens te solliciteren?

 

Lees hier meer over dit onderwerp...

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square