top of page

Waarom recruitment-budgetten geen zwart gat kunnen blijven.

Gabe Leydon deed in een filmpje uit de doeken waarom brand advertising zoals wij het kennen op zijn laatste adem loopt. Leydon is CEO van één van de grootste inkopers van advertentie ruimte ter wereld. We kunnen dus maar beter luisteren naar wat hij te zeggen heeft.

In 2016 waren er voor het eerst weer meer jobs dan kandidaten in België. De markten hebben zich weer op gang getrokken. Dit creëert een volledig nieuwe wereld voor kandidaten, selectiekantoren en hiring managers. Vanaf 2017 willen bedrijven de cost per hire onder controle houden. Dit betekent dat ze niet langer gigantische budgetten zullen investeren in standaard vacatures om dan te hopen dat er vroeg of laat wel een kandidaat zal opduiken.

RecruitmentLab biedt een uitweg. Via een mix van online mediakanalen worden vacatures verspreid. Daarbij wordt telkens de naam van het bedrijf vermeld. Het is namelijk belangrijk dat kandidaten weten in wat voor bedrijf zij terecht zullen komen. Daarnaast krijgt het bedrijf een eigen bedrijfspagina met daaraan gelinkte vacaturepagina’s op Talent in Vlaanderen.

In combinatie met een custom vacature en een dashboard waar de resultaten in real time gevolgd worden, zorgt dit voor een minimum aan waste, maximaliseren we de ROI én kan de klant op elk gegeven moment de vinger aan de pols houden van het budget, de instroom en de hires.

Meer weten over RecruitmentLab en Talent in Vlaanderen? viking@talentinvlaanderen.be of 09 384 46 37

Uitgelichte berichten
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page