top of page

KMO-PAKKET

< uitleg v.h. proces / infographic? > -> niet te groot, duidelijk, niet te veel tekst

In het KMO-pakket zit een personal recruiter die in naam van jouw bedrijf de kandidaten zelf benadert via verschillende media. Hij neemt een heleboel vaardigheden met zich mee uit het Recruitmentlab om je zo steeds op de best mogelijke manier van dienst te kunnen zijn.

Personal recruiter

3, 6 of 9 maanden

Het KMO-pakket gaat over een samenwerkingsperiode van 3, 6 of 9 maanden. Gedurende deze periode beschik je over een personal recruiter die zowel on-site (bij drukke periodes) als off-site voor jou rekruteert.

In het KMO-pakket van Recruitmentlab zit een Facebook recruiting applicatie inbegrepen. Met deze app kunnen wij heel gericht al uw vacatures verspreiden naar de beoogde doelgroepen in een populatie van 4.3 miljoen Belgen. Ook is er de mogelijkheid om de tool uit te breiden met social job sharing (Facebook, Twitter & LinkedIn) om zo een referral programma te creëren dat voor 30 to 50% aan extra instroom kan zorgen.

Facebook Career App: al uw vacatures publiceren

Door onze innovatieve manier van werken garanderen wij een groter bereik voor jouw vacatures. We zoeken niet alleen naar actief werkzoekenden (10% van de doelgroep) via de traditionele kanalen maar begeven ons ook op de atypische kanalen om zo ook de passief werkzoekenden (>50% van de doelgroep te bereiken). Dit maakt de vijver waarin gevist wordt aanzienlijk groter dan via vacatures op jobsites.

Groter bereik

In het KMO-pakket stoppen we niet bij het verspreiden van vacatures, we gaan verder! We doen meer dan rekrutering alleen. We werken ook rond jouw employer branding. Hierbij werken we aan een basis waarop je later verder kan bouwen.

Employer branding

Het KMO-pakket stoppen we niet bij het verspreiden van vacatures, we gaan verder! We doen meer dan rekrutering alleen. We werken ook rond jouw employer branding. Hierbij werken we aan een basis waarop je later verder kan bouwen.

Resultaatgericht

Via een intakegesprek zoeken we samen met jou naar een ideale invulling van het KMO-pakket. Jouw recruiter gebruikt deze informatie om kandidaten correct te informeren en hen enthousiast te maken voor jouw vacatures. Wij doen niet aan copy-paste maar behandelen iedere klant als een nieuwe uitdaging!

Uitgebreid intakegesprek

Recruitment marketing team

Achter de personal recruiter staat een enthousiast team met jaren ervaring in recruitment marketing. Naast een backoffice van specialisten beschikt de personal recruiter ook over een netwerk van recruiters (het Viking intranet). Zo kan je als klant steeds vertrouwen op een service van de hoogste kwaliteit.

Heb je nog vragen? 
Geen probleem, we helpen je graag verder

Het proces:

In het pakket:

bottom of page