top of page
Afbeelding Handleiding_ employer brandin
Employer Branding

In 2018 kwamen 287.000 nieuwe vacatures op de Vlaamse arbeidsmarkt, waarvan er uiteindelijk maar liefst 48.000 bleven openstaan. De strijd om talent drijft bedrijven steeds meer in het nauw, wat u ongetwijfeld intussen ook al heeft ondervonden.
Zet vanaf vandaag in op employer branding. Sla de geschikte kandidaten aan de haak en behoud uw beste medewerkers.

Candidate Experience

Candidate experience. Een hippe term die de laatste tijd alsmaar vaker opduikt in het kader van nieuw talent aantrekken. Wat betekent het en wat zijn de specifieke voordelen ervan? Deze handleiding heeft als doel u meer inzicht te bieden in hoe u kandidaten kan aantrekken en hoe een goede candidate experience u daarbij een stevige duw in de rug geeft.

E-book website.png
Employer branding sessie 20/6/2019 Gent
Schermafbeelding 2019-06-26 om 22.11.45.

De strijd om talent drijft bedrijven steeds meer in het nauw, wat u ongetwijfeld ook al heeft ondervonden. Het is dus van groot belang dat u zich onderscheidt van de grote massa aan bedrijven. Hoe? Door een sterk werkgeversimago te ontwikkelen zodat u top of mind wordt bij uw doelgroep. Zet vanaf vandaag in op employer branding en sla de geschikte kandidaten aan de haak.

Met de presentatie van Sara Stockman, Master of Science in Sociologie (UGent). => Employer branding (intern & extern) & Employee Referral.

En de workshop met Wouter Van Praet. Sinds 2009 is hij Plato peter in Voka & heeft hij 19 jaar ervaring binnen HR en Talent Management. => Retentie.

bottom of page