top of page

Communicatieve IT matchmaker

Als Communicatie Specialist maak jij bij ons het verschil. Je verzorgt de communicatie en coördinatie met toptalenten en bedrijven. Zo vinden de kandidaten nóg vlotter de weg naar hun perfecte job. Hierdoor ben jij een sleutelfiguur in onze organisatie.


Jouw skills

 

  • Communicatief

Je bent een echte communicator pur sang die zich kan inleven in deze rol, zodat je kan meepraten op het niveau van onze toptalenten (binnen IT).

Je hebt een héél erg vlotte pen en je kan zonder schrijffouten gemakkelijk teksten opmaken/aanpassen in Nederlands en Engels, (Frans is leuk meegenomen).

  • Creatief

Teksten/vacatures creatief naar jouw hand zetten is een passie voor jou.

 

Je neemt actief deel aan onze brainstorm sessies.

  • Viking

Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontplooien en door te groeien naar 360° Recruitment Viking. Dit wil zeggen, dat wanneer de tijd rijp is, jij intern bij onze klanten een adviserende rol zal spelen.

 

Reageer ook als je niet aan alle vereisten voldoet, maar wel denkt ons te kunnen overtuigen, wij zijn van het principe “hire on attitude and train on skills”.

Jouw profiel

  • Je bent positief ingesteld

  • Je werkt steeds proactief (zelfstandig en in teammeetings)

  • Je kan moeiteloos verschillende projecten beheren en je houdt het hoofd koel bij naderende deadlines

  • Je hebt interesse of de wil om bij te leren over de IT-wereld.


Hebben we je interesse gewekt? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking, en vertellen je meer over deze unieke job. Een lekkere koffie krijg je er zomaar bij.

Meet the team

Dat we een tof team hebben waar enthousiasme en plezier dagelijkse ingrediënten zijn, staat buiten kijf.

Maar hier wordt ook keihard gewerkt om onze doelen te bereiken. Liefst gaan we eigenlijk nog net iets verder. We houden ervan om 'out of the box' te denken, en om daarbij gebruik te maken van vernieuwende tools en technieken.

Verleg jij ook graag je grenzen? Dan sta jij misschien binnenkort ook op deze foto!

bottom of page